Catering Walentynkowy
Zamów i odbierz w dniach 12 - 14.02. (piątek - niedziela)
Zapraszamy na walentynkowe menu Szefa Kuchni Raisy Antoniuk
Koszt kolacji walentynkowej to 195,00 zł./para
Zestaw I
Przekąska
Krewetki Tiger w curry ze świeżą kolendrą
Danie główne
Sakiewki z polędwiczki wieprzowej z musem z wątróbek, sos demi-glace,
sałatka z selera naciowego i szpinaku baby, ziemniaki z oliwą truflową
Deser
Słodka muffina czekoladowa
Zestaw II
Przekąska
Plastry wędzonej kaczki, sałata orzechowa, sos malinowy, ser koryciński, owoce granatu
Danie główne
Pieczony łosoś norweski z czarnym ryżem, marynowany fenkuł, świeży grapefruit
Deser
Beza, sos z marakui i malin, owoce
Do każdego zestawu dla 2 osób - butelka wina musującego i zestaw czerwonych świec - gratis!!!
Zamówienia przyjmujemy do 11.02. (czwartek) do godz. 12.00:
- telefonicznie: 85 665 25 00
e - mailem: recepcja@hotelbranicki.com
Gwarancją zamówienia jest opłata w wysokości 195,00 zł/para. Wpłat można dokonywać w recepcji hotelu lub przelewem
na numer konta bankowego: 45 2490 0005 0000 4530 2968 1951.