Walentynki

Walentynki w Restauracji Oranżeria


Zapraszamy na autorskie, walentynkowe menu Szefa Kuchni Raisy Antoniuk w dniach 14 – 16 lutego 2020.

Przy romantycznej muzyce, wykwintnym menu i w niepowtarzalnej atmosferze spędzą Państwo niezapomniany wieczór.

Koszt kolacji walentynkowej to 150,00 zł./para

Welcome Drink Martini

Miłosne co nie co

Przekąski (do wyboru)

Łosoś marynowany w sherry,

siano z selera, puder imbirowy, sos wiśniowy

lub

Carpaccio wołowe, sałata orzechowa,

oliwki, parmezan, oliwa ziołowa

Uczta kochanków

Danie główne (do wyboru)

Miętus, puree z pesto,

sałatka ze świeżego szpinaku

lub

Polędwiczka wieprzowa, sos demi glace,

risotto z pęczaku z mascarpone,

marynowany fenkuł

Słodkie tete-a-tete

Deser (do wyboru)

Beza, bita śmietana, mus truskawkowy,

ciasto migdałowe

lub

Panna Cotta waniliowa,

mus malinowy, makaronik

 

Zapraszamy do rezerwacji stolików pod numerem telefonu 85 665 25 00

lub e - mailem: restauracja@hotelbranicki.com

Gwarancją rezerwacji jest opłata w wysokości 150,00 zł/para. Wpłat można dokonywać w recepcji hotelu lub przelewem

na numer konta bankowego: 45 2490 0005 0000 4530 2968 1951.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij