Walentynki

Catering Walentynkowy

Zamów i odbierz w dniach 12 - 14.02. (piątek - niedziela)


Zapraszamy na walentynkowe menu Szefa Kuchni Raisy Antoniuk

 

Koszt kolacji walentynkowej to 195,00 zł./para

Zestaw I

Przekąska

Krewetki Tiger w curry ze świeżą kolendrą

Danie główne

Sakiewki z polędwiczki wieprzowej z musem z wątróbek, sos demi-glace,

 sałatka z selera naciowego i szpinaku baby, ziemniaki z oliwą truflową

Deser

Słodka muffina czekoladowa

 

Zestaw II

Przekąska

Plastry wędzonej kaczki, sałata orzechowa, sos malinowy, ser koryciński, owoce granatu

Danie główne

Pieczony łosoś norweski z czarnym ryżem, marynowany fenkuł, świeży grapefruit

Deser

Beza, sos z marakui i malin, owoce

 

Do każdego zestawu dla 2 osób - butelka wina musującego i zestaw czerwonych świec - gratis!!!   

Zamówienia przyjmujemy do 11.02. (czwartek) do godz. 12.00:
- telefonicznie: 85 665 25 00

e - mailem: recepcja@hotelbranicki.com

Gwarancją zamówienia jest opłata w wysokości 195,00 zł/para. Wpłat można dokonywać w recepcji hotelu lub przelewem

na numer konta bankowego: 45 2490 0005 0000 4530 2968 1951.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij