Przyjęcia wigilijno - świąteczne dla firm

KOLACJE SERWOWANE

Kolacja wigilijna

Koszt 80.00 zł/osoba

Przystawka

Tatar z holenderskiego matiasa z ziarnami gorczycy,

kwaśnym jabłkiem i crème fraiche

Zupa

 Aromatyczna zupa grzybowa z łazankami

Danie główne

Filet karpia smażony na złoto z sosem cytrynowym,

ziemniaki pieczone z igiełkami rozmarynu, kolorowa marchewka

Deser

Puszysty sernik na  bakaliowym spodzie

Napoje

Woda mineralna

Kompot z suszu

Kawa/herbata

 

Kolacja wigilijna

Koszt 100.00 zł/os

Obiad serwowany

Barszcz z kiszonych buraków

na czerwonym winie  z uszkami

***

Filet z dorsza smażony na złoto, puree ziemniaczane,

smażone pieczarki, brokuły na parze

Przekąski zimne

Karp po żydowsku

Śledź skandynawski z zielonym jabłkiem i pieprzówką

Terrina z sandacza

Karp w pomidorowej galarecie z zimnym musem chrzanowym

 Delikatna sałatka jarzynowa z sosem majonezowo jogurtowym

Mix chrupiących sałat z pstrągiem  wędzonym

Pieczywo jasne i ciemne

Desery, napoje - bufet

Kutia

Piernik z bakaliami oprószony skórką z pomarańczy

Biszkopt z makiem z dodatkiem karmelizowanych orzechów

Kompot z suszu

Kawa

Herbata

Woda mineralna

 

Kolacja wigilijna

Koszt 120.00 zł/os

Obiad serwowany

Zabielana zupa grzybowa z łazankami

***

Sandacz w sosie kurkowym, domowe rosti ziemniaczane,

wiązki fasolki szparagowej

Przekąski zimne

Śledź z marynowanymi burakami i jabłkiem

Śledź z suszonymi śliwkami i płatkami migdałów

Dwukolorowy pasztet z dorsza

Kulebiak z kapustą i grzybami

Chrupiące sałaty z sosem majonezowo-jogurtowym

z wędzonym pstrągiem

Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

Pieczywo jasne i ciemne

Drugie gorące podane na półmiskach

Pierogi z kapustą i grzybami 2 szt./os.

***

Pierogi z kaszą gryczaną i białym serem 2 szt./os.

Desery, napoje - bufet

Sernik z kajmakiem z prażonymi pestkami migdałów

Makowiec z lukrem cytrynowym i kandyzowanymi owocami

Tarta bakaliowa z orzechami

Kompot z suszu

Woda mineralna

Kawa / herbata

 

KOLACJE BUFETOWE

Kolacja wigilijna- bufet

koszt 75.00 zł/os

Bufet gorący

Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym

***

Kapusta zasmażana z pieczarkami

***

Pierogi z kaszą gryczaną i białym serem

Bufet przekąsek zimnych

Ryba po grecku

Matias z sosem jabłkowo-cebulowym i kwaśną śmietaną

Kulebiak z kapustą i grzybami

Tymbaliki rybne z sosem chrzanowym

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Pieczywo

Desery, napoje

Strucla makowa

Kompot z suszonych owoców

Kawa/ herbata

 

Kolacja wigilijna – bufet

Koszt 130.00 zł/os

Bufet gorący

Zupa rybna

Dorsz smażony w sosie porowo-kurkowym

Filet karpia smażony z boczniakami

Kotlety ziemniaczane, kopytka, ryż z warzywami

Pieczarki z rusztu

Kapusta zasmażana z grzybami

Warzywa z wody

Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami

Bufet zimny

Śledź korzenny na konfiturze z czerwonej cebuli

Śledź z żurawiną na plastrach kompresowanej gruszki

Łosoś w galarecie z białego wina z marynowaną rodzynką

Mus z wędzonego pstrąga

Kulebiak z kapustą i grzybami

Sałątka nicejska z tuńczykiem i gotowanym jajkiem

Sałatka jarzynowa z sosem majonezowym z jogurtem

Pieczywo jasne i ciemne

Desery, napoje

Tarta makowa z lukrem cytrynowym

Sernik z belgijską czekoladą i rodzynkami

Makowiec z karmelizowana skórką z pomarańczy

Kompot z suszu

Woda mineralna

Kawa / herbata

Pobierz ofertę w formacie PDF

Na życzenie Gości przygotowujemy opłatek.

Bufety przygotowujemy od 25 osób.

 

Serdecznie zapraszamy !

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij