Catering Wielkanocny

CATERING WIELKANOCNY

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty cateringu świątecznego.
Wszystkie dania przygotowane są na bazie naturalnych składników.
W naszej kuchni nie stosujemy polepszaczy i półproduktów.

Przekąski zimne:
Pasztet z kaczki - 55,00 zł/kg

Rolada z kurczaka z jajkiem - 35,00 zł/kg

Frittata szpinakowa z suszonymi pomidorami i łososiem - 33,00 zł/kg

Roladki z łososia z pastą serową - 3 szt. - 21,00 zł

Schab pieczony ze śliwką - 45,00 zł/kg

Tradycyjna sałatka jarzynowa - 53,00 zł/kg

Jajka faszerowane z ziołami - 3,00 zł/szt

Jajka garnirowane szynką - 3,00 zł/szt.
 

Dania główne:
Klops wieprzowy z sosem kaparowym - 38,00 zł/kg

Barszcz biały z kiełbasą - 33,00 zł/1 l.

Pieczona biała kiełbasa z pieczarkami z rusztu - 43,00 zł/1 kg

Smażony filet pstrąga z pierogami z soczewicą na sałatce z piklowanymi ogórkami i kaparami - 29,00 zł/1 porcja
 

Ciasta:
Mazurek wielkanocny - 38,00 zł/sztuka

Babka cytrynowa - 38,00 zł/sztuka

Sernik jogurtowy - 47,00 zł/sztuka

 

Minimalna waga zamówienia poszczególnych dań - 0,5 kg

Zamówienia prosimy składać do dnia 6.04. (poniedziałek) do godziny 10.00:
-  telefonicznie pod numerem 695 921 502
- e-mailem: restauracja@hotelbranicki.com

Odbiór dań - w sobotę 11.04. do godziny 14.00

Serdecznie zapraszamy !

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij