CATERING ŚWIĄTECZNY

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty cateringu świąteczego (dania na wynos)

 

PRZEKĄSKI

Ryba po grecku – 49,00 zł/kg

****

Parfait z wędzonych ryb – 55,00 zł/kg

****

Śledź z suszonymi śliwkami i migdałami – 40,00 zł/kg

****

Śledź z jałowcem, grzybami i ogórkiem podlaskim – 40,00 zł/kg

****

Pasztet z gęsi z konfiturą z czerwonej cebuli i wiśni – 59,00 zł/kg

****

Dwukolorowy pasztet warzywny – 45,00 zł/kg

****

Schab pieczony ze śliwką – 55,00 zł/kg

****

Wędliny długodojrzewające własnego wyrobu

(karkówka, schab, boczek) – 90,00 zł/kg

****

Szynka wędzona – 50,00 zł/kg

 

DANIA GŁÓWNE

Tradycyjny smażony filet karpia - 12,00 zł/150 g

****

Pierogi z kapustą i grzybami - 40,00 zł/kg

****

Kapusta wigilijna z grzybami - 45,00 zł/kg

****

Kaczka pieczona w całości z jabłkiem i pomarańczami – 110,00 zł/1 sztuka (ok. 2 kg)

****

Szynka cielęca pieczona, sos kurkowy – 120,00 zł/kg

****

Udziec barani pieczony, sos imbirowo – czekoladowy – 120,00 zł/kg

 

CIASTA Z HOTELOWEJ CUKIERNI

Sernik z białą czekoladą na spodzie – 55,00 zł/kg

****

Tarta bakaliowa z makiem i migdałami – 60,00 zł/kg

****

Piernik świąteczny przekładany konfiturą śliwkową – 45,00 zł/kg

****

Keks - 40,00 zł/kg

 

 

Zamówienia prosimy składać do dnia 16.12.:

Tel: 85 665 25 08

E-mail: restauracja@hotelbranicki.com.pl.

****

Minimalne zamówienie 1 dania - 0,5 kg.

****

Odbiór dań 24.12. do godz. 12.00

Pobierz ofertę w PDF

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij